Zaopatrzenie profesjonalnego ogrodnictwa Ponad 10 000 produktów do upraw szklarniowych Program lojalnościowy
Koszyk  
0
progress indicator
Dodawanie produktu...
Wpisz tutaj nazwę produktu, którego szukasz
Logo image

Encarsia citrina (15/cup)

Do not delete this link

Encarsia citrina (15/cup)

Kod towaru: 210102210

Cena produktu dostępna po zalogowaniu.

Nie masz jeszcze konta? Poproś o dane logowania w 1 minutę: poproś o dostęp.

szt.
Cena na zapytanie
Twoje zapytanie zostanie przesłane do przypisanego Ci opiekuna, który skontaktuje się z Tobą tak szybko, jak będzie to możliwe.
Royal Brinkman nie obsługuje klientów indywidualnych (osób prywatnych).

Informacje o produkcie

Encarsia citrina do zwalczania wszystkich rodzajów tarczników
Encarsia citrina to błonkówka która pasożytuje różne gatunki tarczników, takich jak Abgralaspis cyanophylli, Pinnaspis aspidistrae, Pseudalacaspis cockerelli oraz Aspidiotus, Chrysomphalus, Disapis i Hemiberlesia. Encarsia citrina składa do 80 jaj w ciągu 2 tygodni. Cykl rozwojowy trwa od 3 do 4 tygodni.

Charakterystyka produktu
Zwalczanie może mieć miejsce 2-4 tygodnie po introdukcji
Działa w temperaturze od 18 do 30 °C.

Opakowanie
Encarsia citrina jest dostępna w opakowaniach, typu blister, zawierających 15 osobników.

Instrukcja obsługi
Ostrożnie otwórz opakowanie i umieść w uprawie w pobliżu ogniska szkodników. Unikaj bezpośredniego światła słonecznego.

Transport i przechowywanie
Przy odbiorze należy sprawdzić produkt pod kątem nieprawidłowości i najlepiej użyć go natychmiast lub najpóźniej w ciągu 18 godzin od odbioru. Jeżeli konieczne jest przechowywanie, produkt powinien być przechowywany w ciemnym miejscu w temperaturze 10-15 °C.

UWAGA: Dostawa tego produktu może wiązać się z dodatkowym kosztem przesyłki bezpośredniej od producenta. Prosimy skonsultuj się ze sprzedawcą

Środki ochrony roślin, zarówno chemiczne jak i biologiczne, powinny być stosowane zgodnie z obowiązującymi przepisami. Używaj ich w sposób bezpieczny. Przed użyciem zapoznaj się z treścią etykiety i karty charakterystyki danego preparatu.
Do not delete this link